måndag, december 3

Långkok i Linköping



Idag fick jag min första julklapp. Det var kokboken Långkok som jag tilldelades för min medverkan på en konferens i Linköping kring temat hälsosamt åldrande. Jag presenterade Hyresgästförenings syn på äldreboendefrågan. Under rasten drack jag och ett par PRO-tanter från Norrköpings lokalförening kaffe och åt kavring med ost samtidigt som vi diskuterade hissbidragens storlek i den senaste budgeten. En bra arbetsdag.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev..

Nu kommer det lukta Dillkött och märgpipa på Konsultholmen. Fint.

Tyckte ni olika om hissbidragens storlek eller var ni bara allmänt missnöjda på ett trevligt sätt; för så är det ju, det är trevligt att vara missnöjd över saker tillsammans med andra.

3/12/07 22:33  
Blogger André Johansson skrev..

Jag kan fortfarande känna smaken från farmors dillkött. Det var söndag i Säter och av någon konstig anledning minns jag det som att väderleksrapporten alltid sändes pi radion. Eftersom det saknades stolar till alla fick jag sitta på en pall på kortsidan av köksbordet.

Det är alltså så de trendkänsliga revisorna på Kungsholmen fördriver sina söndagar nuförtiden: på en pall tuggande på sönderkökt dillkött samtidigt de lyssnar på vädret.

Klart vi tyckte lite så där trevliga och svepande sättet. Jag är självfallet inte så dum att jag opponerar mig mot några stridbara PRO-tanter i den hyperkänsliga hissfrågan?

3/12/07 22:43  
Anonymous Anonym skrev..

Det är en fantastisk bok. Klar kandidat till årets julklapp, vad du än får i övrigt. Lovar!

/andreas E

7/12/07 12:15  
Blogger André Johansson skrev..

Möjligen. Men jag tror att tio kilo kattsand smäller högre. Har ingen toalett i lägenheten för tillfället. Och det är väldigt långt ner till källaren, bastun och en toalett klockan fyra på morgonen.

7/12/07 18:08  
Anonymous Anonym skrev..

Om du låter bli att äta eller dricka kanske du slipper använda kattlådan? Använd alltså inte kokboken förrän badrummet är fixat

Jag instämmer för övrigt i hyllandet av Långkok. Fantastisk bok. Ska laga en grej ur den i kväll faktiskt.

8/12/07 14:36  

Skicka en kommentar

<< Home