lördag, mars 17

Stilpoliserna på Hyresgästföreningen











"Med all respekt, inte kan du ha ljusblå strumpor till den klädseln”. Det är fredagsfika på Hyresgästföreningen och mina strumpor recenseras. Jag har brunbeiga skor, brunrutiga byxor och en ljuslila kashmirtröja som jag blev pålurad i Rom av en energisk försäljare. Och, som sagt, ljusblå strumpor. ”Ett par mörklila hade möjligen funkat, men det där bryter för mycket från konsekvent klassisk stil”. Stilpoliserna på Hyresgästföreningen viker inte en tum.

Litet senare träffar jag David och Mattias för några fredagsglas och frågar då David hur han ser på saken. ”Faran med ljusblå strumpor är att det ser ut som det är missfärgade vita strumpor”, är stilpolisen från Rågsveds enda kommentar. Så nu sitter jag här och undrar om jag kanske ska mejla modeorkel som Manolo, eller kanske den där sidan, hette den inte The Way We Wear?, den som skröt om en Andres Lokko-intervju en hel sommar och som sedan visade sig vara en oartikulerad skäggrap riktad mot Jet Set Junta. Jag tänker mig att de är väldigt bra på strumpor.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev..

Skall man vara noggrann så var det väl inte jag som sade det där om strumporna men å andra sidan så håller jag med om det. Jag höll på att ringa Via direkt och kolla upp vad som gick att göra.
Man skall inte vara stygg mot nån som bjuder på fin Tiramisu och det där söta tantmousserande bubblet m.m men lite grann såg hela du ut som en blandning mellan Johan Hackelius och en klassisk GB-clown.

18/3/07 12:03  
Blogger SweJens skrev..

Ett par himmmelsblå MFF-strumpor kan nog aldrig vara fel.

André. Den här lila fasen du inne i. Den är på väg att inte bara vara bra.

18/3/07 13:28  
Blogger André Johansson skrev..

"såg hela du ut som en blandning mellan Johan Hackelius och en klassisk GB-clown"

Ingen dålig kombo!

Min lila period är evig.

18/3/07 14:33  

Skicka en kommentar

<< Home