lördag, januari 5

Om vänskap funnes kunde den ta slut

Slas är död och jag tänker läsa om "Om vänskap funnes": Boken där Slas skriver om sin vänskap med Pär Rådström (och som jag skrev om här för snart två år sedan).

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev..

Hmm. 9 kommentarer om R.O.O.M och ingen om Slas. Själv är jag förtjust i "Sov du, så diskar jag". Inte minst för den galanta titeln.

7/1/08 21:14  
Anonymous Anonym skrev..

"9 kommentarer om R.O.O.M och ingen om Slas."

Brave new Staëhl von Holstein world.

7/1/08 22:15  
Blogger André Johansson skrev..

Galant var ordet. Men du, i egenskap av styrketräningsparter med min pappa Göran, borde vara mer upprörd över att inte det pyramidala julkortet nedan genererat fler kommentarer.

7/1/08 22:35  
Anonymous Anonym skrev..

Att alla sitter och läser Slas just nu är ju nånting självklart. Att André handlar på R.O.O.M däremot är ju ytterliggare en sån där opassande nyrik konsultvulgär handling där helt enkelt vänskaran måste gripa in och markera. Det måste finnas vuxna som tar sitt ansvar och säger: nej allt du gör är fel.

8/1/08 08:14  
Anonymous Anonym skrev..

André; det känns som om kommentatorerna nu är något förvirrade över de tvära kasten. Julkortet som kanske berättar mer om din bakgrund än du räknat med i kombination med livsstilstexten har gjort att ingen riktigt vågat kommentera Krylbokillarna. Eller också är det ingen som förstår. Det kan ju också bli en väckarklocka.

8/1/08 10:24  
Blogger André Johansson skrev..

En lila väckarklocka från ROOOM som pratar.

Jag har sett hela bildspelet från julkortfotografierna vid poolen. Det framkom tydligt att din och pappas styrketräning gett resultat. Triceps som julskinkor.

8/1/08 12:06  

Skicka en kommentar

<< Home