måndag, juli 23

Jet Set Junta i Lundell-land



Det var mulet och blåsigt i lördags men det hindrade inte Mattias och Katja att åka till Haväng för att bada (de badar mer än Bergman). Jag hade inga planer på att bada, och gjorde det inte heller, men följde med ändå. Österlen är ju fint och jag är väldigt glad i Katjas hembakade bullar.

10 Kommentarer:

Blogger SweJens skrev..

Möllan, Haväng, Sjöbo... inte en rad om Kristianstad!?!?

23/7/07 15:48  
Blogger André Johansson skrev..

Det föll bort. Det borde naturligtvis ha varit med när jag och karin och ingrid och levi och fritz åkte till kristianstad och fikade. man hade ju lätt kunnat koppla det till den film vi där köpte, samaritan girl. det är ju kim ki-duk och han står ju bakom filmer som järn 3:an och address unknown. jag fick den senare av joacims kompis och kollega jörgen och hade tänkt skriva om den tidigare, men det föll bort även då.

så kristianstad är, kan man säga, i fint sällskap.

23/7/07 16:16  
Blogger Tor Billgren skrev..

Är ni kvar på Österlen imorgon tisdag tycker jag ni ska följa med ut och slicka kusten med ett segelfartyg från 1892. Känna vinden fylla seglen, hur det knarrar i riggen, höra VHF-radion spraka om väder och trafiklistor, känna kaffet kokas i kabyssen. Och allt det där. Vi hade en underbar segling ikväll. Repris imorgon alltså.

23/7/07 23:12  
Anonymous Anonym skrev..

Man ångrar aldrig ett bad.

24/7/07 10:05  
Anonymous Anonym skrev..

Katjas bullar med det mäktiga havet i bakgrunden, allt i rätt rangordning. Mattias äter bulle på ett nästan klassikt grekiskt vis. Med allvar och värdighet. André äter bulle som en Båstadbratzig 91:an Karlsson ungefär. Det blir fint ihop.

25/7/07 10:53  
Anonymous Anonym skrev..

Jag tycker att det är dags för dig att dra igång bloggern din igen. Det finns en del att blogga om - allt från friterade rökringar till hur ofrivilligt superkomiskt det kan bli ibland när s k humorbloggar tar sitt "jag är skön kille"-humorbloggande på ett så överspänt gravallvar att de dammsuger alla nätets kommentarfunktioner för att hitta feedback.

31/7/07 17:10  
Blogger André Johansson skrev..

Jag ska. Men inte ens jag går igång på sådant medelmåttigt grisbrotteri som kinky afro sysslar med. tråkigare svinaktigheter får man leta långt ner i kommentatorstrådarna för att finna.

1/8/07 20:03  
Anonymous Anonym skrev..

"Men inte ens jag går igång på sådant medelmåttigt grisbrotteri som kinky afro sysslar med."

Ja, karlns fixering vid något - för en typisk Adam Alsing-/Markoolio-retoriker som han - så perifert som JSJ får mig onekligen att tänka på en ehec-smittad svinfarm. Brottning kräver friska grisar om den ska vara värd mödan!

2/8/07 09:42  
Blogger André Johansson skrev..

Det enda som riktigt upprör mig med Kinky Afros text om mig (och JSJ) är att han styr hit en massa läsare. Jag ser det i statcounter: hundratals läsare från bloggens mittfåra strömmar varje dag till min blogg. Plötsligt är jag indirekt ett flugpapper för sköna killar utan humor. Usch.

2/8/07 11:12  
Anonymous Anonym skrev..

Juntilism är kul.

7/8/07 17:11  

Skicka en kommentar

<< Home