måndag, juni 4

KungsholmareDet finns inget att skriva. Jag lämnade inte Kungsholmen på hela helgen. Inte bra det här: Drinkar på Ag:s, handlar på Daglivs, hyr film på Kungsholmstorg, läser på klipporna i Fredhäll, solar på innergården och när Mattias igår eftermiddag frågade om jag ville ta en kaffe svarade jag ja med villkoret att den dracks vid Kungsholmsstrand. Jag börjar bli en Kungsholmare. En sådan som kan ägna en hel fest åt att marknadsföra Sin Stadsdel.

11 Kommentarer:

Blogger André Johansson skrev..

Jag gjorde ett test nyss och blev just Kungsholmen:

http://www.dn.se/DNet/road/Classic/article/161/jsp/livsstilstest.jsp?startPage=true&a=603544

Men det verkar som att om man är en hyfsat sansad människa blir man Kungsholmen. De andra alternativen är schackrutiga converse och marinblå täckväst.

4/6/07 14:16  
Blogger Tor Billgren skrev..

Aldrig mera Kungsholmen efter sommaren i Stadshagen. Fast det kanske inte räknas?

5/6/07 19:10  
Blogger Bockstensmannen skrev..

André, you might wanna hänga lite på Frankfurt också. Frankfurt är det nya Il Caffé. Annars så känns det väl nuförtiden som att Kungsholmen håller på att gå ner sig i nåt slags lyx-innebandy-svenne-grej som är lite äcklig och kan beskådas på ställen som Lokal, El Diablo, Grabbarnas och troligen på det nya stället som kommer att öppna där sinnessjukt otrevliga Cubanito låg till alldeles nyligen.

5/6/07 22:27  
Anonymous David W skrev..

Förr ett tag sen släpptes man inte in på kungsholmen om man inte var reservofficer, äldre än Yoda, satt i första kammaren och kände minst tre biskopar personligen. Nu verkar det som att stället svämmar över av ginstinna kocketsmurfmasar med scarfs och rosa strumpor över hela kroppen. En gång i tiden hade vi satt in beriden polis med dragna sablar mot sånt där. Göta Petter!

6/6/07 07:56  
Anonymous mattias skrev..

Jag ser det som ett tecken på hälsosam distans till Din Stadsdel att du har valt en bild på Riddarholmen.

7/6/07 16:02  
Blogger André Johansson skrev..

Ja, och det är så förvirrande likt Kungsholmen också!

7/6/07 16:06  
Anonymous Annina skrev..

var på Kungsholmsstrand fikade du? Kan bara påminna mig ett fik där, och det är ganska tråkigt. För du menar väl inte Norr Mälarstrand?

8/6/07 11:27  
Blogger André Johansson skrev..

eh, jag vet inte riktigt. vi köpte med oss kaffe och satte oss i närheten av resturang kungsholmen. den ligger inte vid kungsholmsstrand va?

8/6/07 12:39  
Anonymous annina skrev..

hehe, nä det gör den inte, din lantis. Det är Norrmälarstrand du tänker på, precis som jag misstänkte. Du måste lära dig skilja på Riddarholmen och Kungsholmen samt veta var Norrmälarstrand ligger innan du kvalar in i det verkliga Kungsholmskopplet.

9/6/07 17:33  
Anonymous David W skrev..

Vad skulle du säga om en nyinflyttad scarf- och strumpbloggande Avestabo som glatt blandar ihop kokkaffet(med klarskinn förstås) på fiket vid Sjövik med en kaffesumpslurp vid Norra Strandmora?
Det är fint när du är så här Murre frånskogstibblig.

10/6/07 13:46  
Blogger André Johansson skrev..

Jag återkommer när jag Kungsholmenrekat lite mer...

11/6/07 15:40  

Skicka en kommentar

<< Home