söndag, april 26

Bland snittsnubbar och medelmorsor


Sjöstadaren tjänar 29 000 i månaden, röstar på Alliansen (64 procent), jobbar med finansfrågor (33 procent), har eftergymnasial utbildning (68 procent). Och är arbetslös lika ofta som en islänning före finanskrisen (1,3 procent). Så ser Medelsvensson ut i Sjöstan ut enligt en artikel i senaste Södermalmsnytt. Mina fältstudier visar också att Sjöstadaren kör ny och praktisk bil (aldrig lyx). Bär nya och praktiska kläder (aldrig exklusiva). Inreder lägenheten med ny och praktisk design (aldrig original). Och så vidare.

Men det som är riktigt intressant är att alla är snittsnubbar och medelmorsor. Man behöver inte, som Södermalmsnytt, sammanställa data och räkna ut medelvärde. Här är alla 12 747 invånarna likadana: 33-åriga snittsnubbar och 30-åriga medelmorsor som alla har barn.

5 Kommentarer:

Blogger Nicke skrev..

12747 invånare. Är Frank inräknad i detta?

Ps: Henke Lundberg har börjat ta tag i sin blogg igen om du vill läsa om Göran Winges adept, så finns han här:

http://henkelundberg.blogspot.com/

27/4/09 19:11  
Blogger André Johansson skrev..

Göran Winge! Henke Lundberg! Nu är det bara Karl Orlandersson som saknas.

27/4/09 21:00  
Blogger Nicke skrev..

Och Karl Olandersson hittar du här:

www.karlolandersson.com

Han är numera en jävel på trumpet...

27/4/09 21:12  
Blogger André Johansson skrev..

Ja, värsta jazzstjärnan! Jag och Jocaim E har varit på gång att gå och kolla flera gånger. Måste bli av någon gång. Man var ju med redan från början, på indietiden, när Karl spelade segerceremonin på Folkaremästerskapen i Hedemoras sporthall.

27/4/09 21:20  
Blogger Nicke skrev..

Haha,

Kom att tänka på när han var med i L-hyttan. Tror det var Sparbank Pingpong Open (namnet!!!) och de som var topp 3 fick gå upp på en prispall som bestod av tre "plintar" eller vad de kallades, och sedan höra på när Karl trumpetade ut "Du gamla du fria.."

Som en motsvarighet till hockeyns nationalsång före nedsläpp, fast i en enklare tappning:)

27/4/09 23:04  

Skicka en kommentar

<< Home