lördag, juni 13

Bostadskritik i Newsmill

Jag skrev en liten försiktig kritik mot Fokus "Här är det bäst att bo"-lista. Läses här.

UPPDATERING:
Fokus har replikerat och jag har kommenterat repliken här.

5 Kommentarer:

Blogger B-O Gavne, Vasteras skrev..

SE DÄR! Tidskriften Fokus CENSURERA direkt när sagt inte passar Fokus´ mening. Som alltså också min inlagda kommentar till Fokus´ kommunrecensering har tagits bort. Att jag tycker det är uppenbart att recenseringen är ..ja, rent kriminell! Som Fokus accepterar kommuner som benämner sig för STAD. –För alltså vem ….riktig människa vill, överhuvudtaget ha att göra med den som struntar i överenskommelser, sätter sin stövelklack på lagd lag.
.
..och också denna kommentaren kommer att åka bort, som min liknande kommentar om min CENSURERING åkte bort.

14/6/09 09:09  
Blogger André Johansson skrev..

Nej, jag tänker inte censurera din kommentar.

Ett tips för att inte råka ut för att din kritik försvinner i fortsättningen är att vara lite försiktig med referenser till Hitler- och Nazityskland.

14/6/09 10:36  
Blogger B-O Gavne, Vasteras skrev..

OJ OJ! Var jag nu lite slarvig i att uttrycka mig i mitt förra, ovan inlägg här på detta André Johanssons, plingade blogginlägg på tidskriften Fokus Hemsida?
Att jag uppfattade att André Johansson har tidigare blivit bortcensurerad på Fokus Hemsida om kommunrecensionen; som jag känner igen text där ifrån men nu saknar där.
Och mitt budskap att –också?- jag har blivit bortcensurerad på Focus Hemsida om kommunrecensionen, först min mening om recensionen, att recensionen är ..ja, rent kriminell! Sedan bortcensureringen av ett inlägg om bortcensureringen av min kommentar.
–Och att jag ..ja, ju bara tror, att denna plingade blogg på Fokus Hemsida, om André Johanssons inlägg på Newsmill, kommer att åka bort så fort någon från Fokus upptäcker den.
.
Och vad då om försiktig med referenser till Hitler- och Nazityskland? …som jag ju väl förstår! –Men grejen är ju att, saken Hitler- och Nazityskland i 1920-40-talens Tyskland, ju är faktisk. Och att jag, med mycket på fötterna, -med mycket stor ren egen erfarenhet, vet att ett förhållande likt Hitler- och Nazityskland, är på stadiga fötter på gång här i vårt Sverige. –Fy faeeen! Att jag …hit in tills har levt i 29 (tjugonio) år i ett förintelseläger här i Västerås! Nej, jag skall här inte rent namnge kommunpolitiker, kommuntjänstemän, länsstyrelsefolk, allmänna och förvaltningsdomstolsdomare, journalister, poliser.
..att det är fullständigt ofattbart att jag faktiskt än fysiskt lever, socialt och ekonomiskt död.

14/6/09 12:44  
Anonymous David W skrev..

Bo Gavne>>Kan du inte utveckla vad din kritik mot Fokusartikeln gick ut på här då? Jag kan ju inte se vad du skrev eftersom du tydligen blev censurerad. Vad är det som har hänt i Västerås?

15/6/09 14:20  
Anonymous David W skrev..

Man vill veta mer om han som sitter brevid dig på den där tågbilden och ser om möjligt ännu mera skitnödig ut än dig. Vem är han, vad gör han? Vad gjorde hans farfar under andra världskriget? Gillar han saltlakritsplopp? Känner han till vad som händer i Västerås? Sånt man bör veta om en medmänniska helt enkelt. Jag tror han är en helt vanlig japansk knegare som jobbar med nått vanligt japanskt som typ nanomaterial för konstruktion av evakueringshissar till rymdskepp för en kommande kolonisering av Mars. Men han kan ju också jobba med nått spännande.

Du får härmed ett högtidligt uppdrag av mig: att spåra upp honom(Jens of Japan känner säkert till honom åtminstone ytligt eftersom han bott i Tokyo)ställa några av dessa högst adekvata frågor och sedan redogöra för det här på storbloggen. Texten bör ha formell källhänvisning och skickas genom urkund.
Glad midsommar och tack för senast.
Så läser du Applebaum tills vi ses nästa gång tack.

17/6/09 14:28  

Skicka en kommentar

<< Home