tisdag, juli 8

Polmagfestival



Har man varit i Almedalen men inte varit på PR-byrån Primes rosévinmingel har man inte varit i Almedalen. Det gick att läsa i Expressen häromdagen. Jag var där igår eftersom jag känner Fredrik (vi hade en almedalsblogg ihop för ett par år sedan, men den var hemlig). Stael von Holstein var såklart där. Nu i orange skjorta och han pratade såklart med Federley.

Polmagfestival är lite komiskt. Det blir som när nördarna på KTH hittar likasinnade under en nollningsvecka i färgglad overall. Snart har de fått lite för mycket rosévin innanför overallen och börjar begära votering i baren.

Maud talade igår. Den första halvan var hennes paradgren: Simpla sossedissar och billiga bäverpoänger. Till en början undrade man om hon är medveten att det är hon som styr nu. Sedan tog det sig en aning, men talet tillhörde genren styltig innantilläsning.

I övrigt var min dag så här:


Den galne kemisten från Boston Tea Party showar


Polmagfestivalarna låter riksdagsarvodet rulla


Jagvillhabostad.nu vill ha bostad nu

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev..

Jag såg cp-Maud på tv igår. Hon hade lite problem med att få "kontakt" med elbilen, eller vad de va. Lyssnar på henne men minns ingenting av vad hon säger. Hon säger väl egentligen ingenting - bara pratar. Och du, känns inte Almedalen lite som ett köpcenter nuförtiden? Skulle Lars Tunbjörk göra en ny "Landet utom sig", skulle han nog dyka upp på den gotländska halleluja-marknaden.

8/7/08 14:44  
Anonymous Anonym skrev..

"Hon säger väl egentligen ingenting - bara pratar."

Det är precis vad min farmor brukar säga om Maud. Innan hon lägger till ett "tvi!".

8/7/08 15:52  

Skicka en kommentar

<< Home