onsdag, september 17

Greider briljerarSaxat från DN:s chatt med Göran Greider:

adde: sitter förresten här med min lunch, en gorby +liten grukbit+glas mjölk, vad tror du om den lunchen?

Göran Greider: Ge mig litet av den...


Jag vet inte riktigt vad signaturen Adde ville med den frågan. Kanske är det en vanlig DN-läsare som skiter i senaste GI-rönen. Adde kan även vara en ironisk kille i mediebranschen som vill provocera fram något om semlor. I så fall får han det tillbaka rakt i ansiktet: Tårtad i GG-chatten. Oavsett visar det på Greiders storhet som humorist. Jag tycker nog att att han ska koncentrera sig på det, och poesin såklart, och tona ner det politiska lite.

6 Kommentarer:

Anonymous fritz skrev..

Trevligt att Göran också gillar mjölk!

17/9/08 17:07  
Blogger André Johansson skrev..

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

17/9/08 17:13  
Blogger André Johansson skrev..

Det måste vara det yttersta beviset på att laktoslobbyn vunnit. Kidsen dricker lika mycket mjölk som Göran Greider. Men kidsen har ett stänk kaffe i sin mjölk.

17/9/08 17:13  
Blogger André Johansson skrev..

Eller Greider får naturlitvis gärna syssla med nästan var som helst. Det mest som kommer ifrån han är ju intressant och underhållande. Ett av det bästa vi har när det kommer till intellektuell mångsysslare.

18/9/08 16:34  
Anonymous Anonym skrev..

Såg precis Babels lilla Greiderspecial där han tvingas arbeta på SJ:s autosvar. Väldigt kul; "Vill du sitta i arbetarklass eller överklass"

18/9/08 22:13  
Blogger André Johansson skrev..

Här finns programmet. Om ni vill åt Greider går ni direkt till minut 17 (men det är bara någon klåpare som försöker härma och profitera på Göran!).

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1250931

18/9/08 22:43  

Skicka en kommentar

<< Home